ÖLANDS SKÖRDEFEST

På väg till Skördefesten? Pausa i Stavsjö!

Här finns restaurang, kafé och inredningsbutik.

En mamma, en pappa, en bror och en syster

Kan det vara så att man köper en restaurang för det soliga lägets skull? Eller hade mamma Lolo bara en riktigt bra intuition. Hon gick i alla fall hem till pappa Björn efter en promenad och tyckte att vi skulle köpa huset mycket på grund av att att solen sken så vackert där uppe på berget. Ja och så var den tidigare Clock restaurangen till salu just då. Året var 1999!

Utan direkt erfarenhet av att driva restaurang började vi där och då tillsammans den utveckling som aldrig har stannat av. Det som driver oss är glädjen att få ta emot våra gäster och erbjuda ett trevligt stopp på resan och vara ett utflyktsmål för de som bor i närheten. Fokus har alltid varit en hemtrevlig miljö, vällagad mat och ett personligt bemötande.

Vi har under åren förbättrat oss, byggt ut, anställt fler och fler härliga medarbetare och haft glädjen att få många stamgäster som vi har följt genom åren när de passerar till sommarhus, barn och barnbarn, jobbresor, semestrar och annat.

Välkommen att stanna till hos oss och följa oss på vår resa!

Här finns restaurang, kafé och inredningsbutik. Bra parkering, toaletter (en handikappanpassad), handikappanpassad ingång och lekplats.

Gå in på vår hemsida och se vad vi erbjuder idag!

/ Catrin, Jonas, Lolo & Björn och medarbetare