ÖLANDS SKÖRDEFEST

Kalvhagen i Södvik / Ställplats 2023

Boende/Camping/Ställplats Konsthantverk

Ställplats, Kalvhagen i Södvik
Mysig och tyst ställplats mitt i Byn nära djur och natur!

För de som önskar övernatta i byn erbjuder vi ställplatser i Kalvhagen året om, samt under Skördefesten och så länge det är snöfritt. Passa på att bo mitt i Skördefesten och upplev ljus, installationer och konst, med gångavstånd till allt!
Det finns naturreservat, bageri, pizzeria, gästgiveri, padelbanor och gårdar från 1700 talet. Det är ca 2 km till Sandvik med bad ICA affär, restauranger och Ölands finaste kust.
I år under Skördefesten har vi öppet i Galleri Hönshuset som ligger i Kalvhagen där måleri, silversmide och sydda saker. I Kalvhagen kommer det även finnas försäljning av godis, stickat, yllekläder, fårskinn, vedklyvar, grillad korv mm. I år bjuds det även på Hopp i Hö! En Dinosaurieinstallation! Södvikshäxan och Spetsduksträdet kommer som vanligt lysa upp i natten! I Musikladan blir det Cornelis Wreeswijks! Folkkära Anita Strandell kommer vid två tillfällen under lördagen att ge en konsert i Cornelis anda! Cornelis berättar om sin vän ”glädjeflickan” Deirdre i Rio de Janeiro.  Hans röst för oss genom kvällen, som en osynlig tråd när Anita Strandell mixar samba, bozzanova, visor och jazz. Anita är dessutom en stor estradör så en viss portion humor utlovas!  Kompar gör gitarristen Staffan Linder och basisten Lennart Ström. Grunden för konserten, som betitlas ”Trio de Janeiro” är namnet på albumet ”Om Deirdre”.
Konsert lördag 30/9 klockan 17.00 & 19.00.

För bokning av biljetter ring: 070 495 10 02. Biljetter finns även vid Musikladans entré.
För bokning av ställplatser ring 070 495 10 02. OBS! Begränsat antal platser pga. aktiviteter i Kalvhagen!