ÖLANDS SKÖRDEFEST

Stöd Ölands Skördefest!

Bli medlem redan idag

Tack till dig!

Som medlem bidrar du till att stärka och utveckla Sveriges största skördefest – Ölands Skördefest.

Vi drivs i vårt arbete av vår kärlek till Öland och allt vi tjänar går tillbaka till att arbeta för öns utveckling. Att du väljer att bli medlem hjälper oss att marknadsföra alla våra deltagare och tillsamman med dem skapa en fantastisk upplevelse för dig som besöker oss. Dessutom hjälper du till att hålla bygden levande!

Skördefestens vänner ideell förening är en öppen medlemsförening som tillsammans med sitt aktiebolag arbetar med Skördefestens genomförande och att stärka Öland, dess varumärke och näringsliv. Styrelsen tycker att det är viktigt med en bred förankring och många medlemmar för att bli den folkrörelse och folkfest som vi alla vill ha.

Som medlem är du röstberättigad på årsstämman och kan vara med och påverka utveckling och innehåll för Skördefesten. Du är en god ambassadör för Öland och Ölands Skördefest och kan hjälpa till att sprida information som gör vår ö än mer lockande.

Det viktigaste är att Ditt och andras medlemskap är en förutsättning för att vi även i framtiden kan genomföra en fantastisk folkfest som gynnar hela Öland.

Känn Dig varmt välkommen som medlem!

Årlig avgift:
Privatperson 100:-
Företag/Förening/Organisation 500:-
Tänk på att uppge ditt namn, adress, mailadress och telefonnummer så att vi kan hålla vårt medlemsregister komplett.
Om du är deltagare kommer medlemsavgiften att var specificerad på din faktura.

OBS, detta är ingen anmälan för dig som är deltagare i evenemanget. Din anmälan vill vi ha på formuläret: Anmälan till Skördefesten 2022.

 

Vill du bli medlem?

Betala din avgift på Swish 123 222 02 67 eller bankgiro 5192-4348 och fyll i formuläret.

Obligatoriska fält är märkta med *

Typ av förfrågan*