ÖLANDS SKÖRDEFEST

Paradisverkstaden 2022

Familj Konsthantverk Konstnatt fredag Konstnär i egen ateljé Upplevelser/Underhållning KonstutställnFotoMuseum Shopping

Paradisverk är ett familjeägt företag som arbetar med stengodslera i alla former. Vi formger allt från mindre bruksföremål och serviser till större skulpturala objekt.

Typiskt för Paradisverkstadens formspråk är det mjuka organiska förenat med strama konturer, färg, mönster roch strukturer. De senaste åren har Paradisverkstaden gjort flera uppmärksammade designsamarbeten som till exempel med tidningen Lantliv eller livsstilsbutiken Grandpa.

Vi önskar besökaren en sinnlig upplevelse där keramiken och kreativiteten står i centrum med naturen som vår största inspirationskälla.

Moa, Hannah, Eva & Olof Paradis med personal

Öppet alla dagar året runt.

Ölands Skördefest 

Vi firar säsongens skörd och bjuder in till fest och vackra dukningar med stengodskeramik. Paradis Harvest fest presenterar ett utställartorg fyllt med aktiviteter, hantverk och form i material som trä, ull, keramik, blommor, vax, textil, lin, delikatesser med mera..

Vi har livemusik både fredag och lördag, tex så skapar Öländska folkmusikbandet Rotation härlig stämning på fredag 30/9 kl 17:00. Håll utkik på vår instagram (@paradisverkstaden) för fler tider eller vårt skördefestprogram här i länken:

Se vårt program här

Det blir Barnatelje ”Fest i Grönsaks landet” ett skördebord som fylls på med fantasifulla grönsaker och insekter i lera.

Vi bränner Raku och det blir massa gott hembakat i Café Paradis. Följ oss på Instagram för fler aktiviteter och tider.

Vi önskar er varmt välkomna för en helg av inspiration och magi.